Victory Hotel

Victory Hotel är ett personligt och exklusivt hotell mitt i Gamla Stan i Stockholm. Hotellet är en sevärdhet i sig, här hittar du en unik privat samling av marina antikviteter, passionerat utvalda av hotellets grundare Gunnar Bengtsson.

Våra Rum

Hotellet har visserligen lånat sitt namn från ett engelskt fartyg, men alla våra hotellrum har fått sina namn efter en svensk sjökapten. I varje rum kan du hitta foton och kuriosa om den kapten som rummet är döpt efter och en antik målning av hans skepp.

Alla våra rum är unika och personligt inredda, och vi erbjuder allt från bekväma enkelrum till en lyxig 1700-talssvit.

Välkommen att hitta ditt favoritrum!

Vår Konferens

Victory Konferens är en unik mötesplats med historiska och hemtrevliga lokaler som alla är döpta efter platser som hade betydelse i Lord Nelsons liv och överallt möts ni av ägarfamiljens privata samling av antikviteter.

Vi erbjuder lokaler för upp till 60 personer, men har också mindre exklusiva mötesrum för exempelvis styrelsesittningar.

Varmt Välkomna att boka ert möte hos oss!

Våra Restauranger & Barer

Vårt gastronomiska kvarter kring Victory Hotel har mycket att erbjuda dig som uppskattar god mat och dryck. På hotellet ligger vår populära restaurang Leijontornet, vår komfortabla bar Tweed och fusioneringen Flickan x La Ragazza.

På sommaren hittar du i stället Vingården på innergården.

Välkommen att läsa mer och boka ett bord inför din vistelse hos oss!